04 September 2012

Antara pijak gambar Najib dan kencing gambar Tok Guru Nik Aziz
16 Syawal 1433H. [MOD] -

Satu Malaysia kecoh. Semua menteri termasuk Prof UMNO komen cakap pembangkang pijak gambar DS Najib. Kalau orang BN buat takpa pula ye. Agak-agak keluar tak gambar 2 tu kat dalam TV.Yang pasti :

1) Aku mengutuk sesiapa yang memijak gambar Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dan isteri Datin Seri Rosmah Mansor.

2) Aku juga mengutuk mereka yang telah kencing gambar Tuan Guru Haji Hadi dan Tuan Guru Nik Aziz.

Aku mengutuk semua lambang-lambang perbuatan rendah akhlak ini. Anda pula bagaimana? Adakah anda bersetuju akan perkara nombor 1 dan buat-buat tak tahu akan hal nombor 2 tersebut?

HARAKAHDAILY/-

4 ulasan:

Awanama berkata...

UMNO anggap mereka "mahaberkuasa" sebab itu mereka boleh menghina sesiapa sahaja, tetapi mereka tidak boleh dihina walaupun mereka tahu yang mereka itu terlalu hina.UMNO lupa bahawa Allah memerhati gelagat mereka & kita semua.

Awanama berkata...

Hampir setiap hari ada-ada saja TV1 , TV2 dan TV3 menyiarkan ucapan PM Najib Tun Razak menyelar PAS dan TG Nik Aziz. Kalau ada berita orang UMNO bencikan Nik Aziz sampai kencing ke atas gambar TG Nik Aziz , kemudian ada orang pijak gambar PM , itu saya tak pelik.

Ada di kalangan manusia , selagi dia orang Islam walaupun dia itu fasiq itu kerana perangai jahat dia saja .....dia mungkin seorang pelacur. Tapi soal Islam , dalam hati kecilnya , dia sayangkan ugamanya sendiri , iaitu Islam. Dia tidak sanggup melihat orang dzalim menghina seorang tokguru.

Kalau ada seorang pelacur yang meludah gambar Najib , itu tanda satu reaksi benci kepada orang biadab macam UMNO , tidak semestinya si pelacur itu seorang penyokong PAS.

Barangkali orang tidak pernah tahu bahawa ada orang UMNO pakai gambar Nik Aziz untuk bersihkan lubang najis. Itu kerana orang UMNO tidak percaya bahawa Nik Aziz ada satu "kekeramatan". Perbuatan orang UMNO menghina Nik Aziz pada anggapan mereka tidak menjadikan punggung mereka tumbuh bisul.

Hawkeye berkata...

Ada nampak air kencing ke..?

Hawkeye berkata...

Ada nampak air kencing ke..?