08 Disember 2009

Kemalangan maut KB Mall .

Seorang anggota bomba memeriksa sebuah kereta yang terjatuh dari tempat letak kereta ke tengah-tengah tangga bergerak di KB Mall, di Kota Bharu, Kelantan hari ini yang mengorbankan dua pengunjung pasar raya itu manakala seorang lagi parah. - Gambar HAFIZ JOHARI

7 ulasan:

armouris berkata...

elak kemalangan, jangan SMS ketika memandu! - Bahaya SMS (Ketika Memandu)

armouris berkata...

elak kemalangan, jangan SMS ketika memandu! - Bahaya SMS (Ketika Memandu)

Awanama berkata...

kena buat post mortem ni YB....sapa la yang lulus buat parking merbahaya ni

PORTMAN berkata...

Kita doakan roh mereka yang telah pergi dicucuri rahmat, insyallah.

Awanama berkata...

bukan parking merbahaya la.

tukan kemalangan. cube bayangkan berlaku kat alamnda? tempat parking kt alamanda tu cermin je (nak masuk ke mall). lagi la teruk.
jadi, benda ni dah mmg dah kecuaian driver.

Awanama berkata...

ye setuju..sapa suh p belajar memandu kat parking tu..dah tau xpandai bawak kete, saje cari maut

Awanama berkata...

diorg tu bkn xpandai bwk keta..
da manusia..
xsempat brek..
cuba bygkan kalau dinding bgnn tu kuat xde la mudah pecah..
kalau setakat pakai bata mmglah..