15 April 2010

Malaysia funny

30 Rabiulakhir 1431H.
EMAIL: izuddin.merican@cimb.com

>























8 ulasan:

laman409 berkata...

YB
saya jadi kaku tengok gambar nie
aksi yang cukup berbeza!!
manusia suka bergayut...
monyet pula nak relax...

apa komen YB

LaNuNsepet berkata...

he3... memang malaysia ni unik :-)
tapi kita masih beradab dari org barat.. cuma sivik kureng sket...

proud to malaysian.. yeah..

yb idham dah sihat kar? apa khabar yb changkat jong?

Guess Who berkata...

kete polis kene clam... bagus sangat... kalau x tu, dia lah raja, memandu xpakai tali pinggang, memandu sambil becakap gune hp, langgar double line tanpa sebab, ni dah la pakai kete ronda.

Tanpa Nama berkata...

Budak yang pakai baju hujan tu sebijik macam E.T (the Extra Terrestrial). Cerita Alien zaman saya kecik-kecik dulu.

Tanpa Nama berkata...

tahniah yb, sekurang2nya hilang tension sbb
perjuangan PR penuh onak duri n berliku..

Tanpa Nama berkata...

gambar2 ni memang unik la.. ada cerita disebaliknya.
yb minta kebenaran upload gambar leh?..

Tanpa Nama berkata...

haha....budak india yg pki sweater bapak dia tu cute lar...siap ngan spek mate itam lgi...comel2

Malaysiakuini berkata...

lawak juge!