15 Oktober 2009

Invisible Man - Perrgghhhh....!!!!

Email : Zamri Keciks

This guy paints himself, no kidding, no trick photography he just paints himself...
Last pic is simply brilliant... ..Couldn' t spot him



















12 ulasan:

LaNuNsepet berkata...

sy mintak izin kopi ke blog saya...

Unknown berkata...

salam yb, minta izin nak copy ke blog ya.

Awanama berkata...

Salam YB, Mana dapat gambar2 ni..cuba check camera..kot2 dah ada trademark readymade kat situ...mcm2 kepakaran teknologi la ni..

Awanama berkata...

saya pun nak minta izin nak copy kat saya punya blog

Awanama berkata...

sy pun nak mintak izin kopi ke blog saya

Awanama berkata...

Tumpang lalu, hari-hari lalu sini pun. Saya nak minta izin copy ye. Tkasih.

Awanama berkata...

Tumpang lalu. Minta izin copy ya. Terima kasih.

wan afiq berkata...

gambar yg di paparkan sgt menarik..tetapi kurang meyakin kn...gambar yg di ambil barangkali benar2 berlaku...tetapi gambar2 nie telah di edit mngunakan slh satu kaedah photoshop by layer...boleh rujuk tutorial photoshop...gambar ke 11 plg meragukan..apakah manusia boleh d transparent kn..sesungguh nya ciptaan allah terlalu indah....

http://wanafiqgroup.blogspot.com/

Awanama berkata...

Salam... trimakasih kerana memberi keizinan untk copy... wslm

Awanama berkata...

betul ke ni???

Awanama berkata...

salam.minta izin nak copy.menarik gambar ni.terima kasih.

Awanama berkata...

salam.minta izin nak copy.tk