09 Ogos 2009

CORETAN SUAMI KEPADA PENGIDAP WABAK INFUENZA A(H1N1) 2 (Sambungan tulisan yang lepas..)Assalaimualaikum YB,

Terlebih dahulu saya ucapkan terima kasih kepada YB kerana sudi menyiarkan coretan saya di laman blog YB yang lepas semoga ianya menjadi pedoman dan panduan walaupun sedikit bagi kita semua. Untuk pengetahuan YB, sehingga ke saat ini sudah 11 hari isteri berada di Hospital bagi menjalani rawatan penyakit Wabak INFUENZA A (H1N1) yang dimasukkan pada 29 Jul lepas.

Alhamdulilah keadaannya beransur sembuh tetapi masih lagi menerima rawatan rapi kerana menurut keterangan Dr, Oksigen dalam darah belum stabil lagi. Jadi selama itu juga saya terpaksa berulang balik bagi melawatnya, nasib baiklah pejabat tempat saya berkerja memahami keadaan saya dan tidak membebankan untuk melepaskan saya bercuti tampa rekod

Alhamdulilah juga kerana pihak hospital memberikan kerjasama ketika suadara mara yang datang melawat dapat bertemu dengan isteri walaupun terpaksa bercakap melalui telefon dan melihat melalui cermin pintu bilik tempat isteri ditempatkan, ini pun sudah memadai kerana dapat memberi semangat kepada isteri agar cepat sembuh. Segala doa dan permohonan dari saya dan keluarga allah telah kabulkan agar isteri cepat sembuh dan dapat menjalankan tanggungjawapnya seperti biasa. Bagi yang senasib dengan saya juga saya doakan semoga cepat sembuh dan ingat lah allah maha menentukan segalanya, perbanyakkan bersabar kerana ada hikmat disebaliknya. Sekian terima kasih

4 bulan berlalu,baru nak siasat kononnya ceramah tanpa permit

Shaharudin Ahmad Sani Sas

Yang Dipertua PAS Kawasan Bukit Gantang , Ustaz Nordin Jaafar kesal dengan tindakan Pegawai Polis Taiping yang memanggil Ahmad Nizam pada 2 Ogos lalu, soalnya "Mengapa setelah 4 bulan berlalu pilihanraya kecil Bukit Gantang,baru dipanggil Nizam"

'Nizam hanya menguruskan tempat Dataran Tok Guru Nik Aziz,bukannya menganjur ceramah'tegas Ustaz Nordin .Mengapa tidak dipanggil Hj Asmuni Awi,Pengarah Pilihanraya Kecil Perak ataupun Salman Salleh Setiausaha JPN untuk disoal siasat' tambah Ustaz Nordin lagi.

YDP Bukit Gantang juga hairan ,bagaimana ingin dicari saksi jikalau perkara ini menjadi kes.'Empat bulan berlalu,mungkin ada saksi yang telah meninggal dunia' ujar Ustaz Nordin.

Ustaz Nordin berharap pihak polis bertindak matang dan bijak untuk berkhidmat kepada negara sewaktu diminta mengulas isu seorang AJK Pas Kawasan, Ahmad Nizam dipanggil polis untuk disoal siasat berhubung ceramah semasa musim PRK Bukit Gantang 29 Mac-7 April 2009.

Sepanjang PRK Bukit Gantang, Dataran itu merupakan tarikan utama pengunjung pada setiap malam dan disitu juga diadakan Expo rakyat.

Artikal kesihatan : Peranan dan Komplikasi Batuk

Pengirim : Amar

Batuk adalah masalah kesihatan biasa. Namun, jika berpanjangan tentu saja meresahkan kerana mungkin ia memang batuk atau simptom kepada masalah lain seperti barah paru-paru.

Batuk secara umum mudah ditangani. Dengan makan ubat mengikut jadual, segala-galanya akan kembali seperti biasa.

Batuk adalah tindakan bagi menjernihkan pernafasan dan tekak. Walaupun ada kalanya agak menyusahkan sebenarnya ia juga berperanan melindungi tubuh dan sebahagian daripada proses penyembuhan.

Peranan Batuk

Batuk berperanan menyingkirkan mukus, habuk dan debu daripada laluan pernafasan. Punca utama batuk umumnya ialah keradangan saluran pernafasan atas. Kerap kali berpunca daripada jangkitan virus atau peningkatan pengeluaran mukus kerana selsema. Apabila merebak ke bahagian pernafasan bawah, ia akan menyebabkan batuk.

Batuk boleh dibahagikan kepada dua, iaitu batuk produktif dan batuk tidak produktif. Batuk produktif menghasilkan mukus yang mungkin sudah kering di belakang tekak yang datang daripada sinus atau mungkin paru-paru.

Justeru, batuk produktif berperanan menjernihkan mukus daripada paru-paru. Selalunya batuk jenis ini berpunca daripada jangkitan virus, masalah asid perut, cecair daripada bahagian hidung yang masuk ke tekak atau merokok.

Batuk tidak produktif selalunya batuk yang kering dan tidak menghasilkan mukus. Batuk jenis ini terjadi kerana jangkitan virus, alahan, penggunaan alat kawalan tekanan darah tinggi atau jantung atau lelah.

Komplikasi Batuk

Batuk tanpa disedari membawa komplikasi tertentu terutama jika seseorang itu memang berhadapan dengan masalah kesihatan lain. Ia juga meletihkan kerana batuk memerlukan tenaga dan mengganggu tidur. Batuk yang tidak dapat dikawal mungkin boleh menyebabkan beberapa keadaan, antaranya :

# Menjejaskan luka pembedahan
# Menjejaskan fungsi kateter yang dipasang pada badan pesakit
# Bengkak pada otot kerana kerap batuk
# Menyebabkan masalah kencing
# Menyebabkan masalah neurologi seperti pening, sakit kepala atau strok

Banyak ubat batuk di pasaran yang boleh mengawal batuk jika ia bukan simptom penyakit kronik. Dapatkan nasihat doktor dan pastikan ubat yang diberi dihabiskan dalam waktu yang ditentukan.

Info Kesihatan Anda

TAPAI Ubi Cegah Kanser (Berita Jan.2005)

tok busu

SERDANG: Satu kajian yang dilaksanakan oleh sekumpulan penyelidik tempatan mendapati tapai ubi mungkin mampu membantu mencegah kanser kerana mengandungi banyak bakteriosin.

Kajian awal yang dijalankan oleh sekumpulan pakar di Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapati, bakteriosin - sejenis protein yang dihasilkan melalui proses penapaian - memberi hasil positif terhadap aktiviti antikanser.

Sehubungan itu, satu kajian terperinci akan dilakukan oleh Pensyarah Fakulti Perubatan dan Kesihatan Sains UPM, Dr Latifah Saiful Yazan, yang menerima geran bernilai RM20,000 daripada Majlis Kanser Nasional (Makna) bagi tujuan itu.

Dr Latifah berkata, walaupun bakteriosin dikenal pasti menunjukkan tindak balas yang positif untuk menggalakkan aktiviti antikanser, ini tidak berpotensi bagi mengubat penyakit berkenaan. Kajian yang akan dijalankan adalah kesinambungan kepada penyelidikan yang dibuat rakannya, Prof Madya Dr Foo Hooi Ling, yang berjaya mengekstrak bakteriosin berkenaan daripada tapai ubi.

"Kajian awal kita mendapati tapai ubi berpotensi mencegah tujuh penyakit kanser seperti servikal, ovari, payudara dan leukimia," katanya pada sidang media selepas menerima geran penyelidikan Makna di sini, semalam. Geran itu disampaikan Timbalan Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi, Datuk Kong Cho Ha. Selain Dr Latifah, penyelidik Institut Penyelidikan Perubatan (IMR) , Lim Moon Nian turut menerima geran RM30,000 bagi penyelidikannya mengenai kanser.

Dr Latifah berkata, bacteriosin yang dihasilkan oleh tapai ubi mampu bertahan dalam suhu tinggi, iaitu sehingga 121 darjah Celsius. "Jika kajian ini berjaya, satu produk makanan berasaskan bakteriosin mungkin dapat dihasilkan untuk mencegah penyakit kanser. Bahan itu juga boleh digunakan sebagai ubat tahan dalam industri makanan," katanya.

Dalam sidang media yang sama, Kong berkata, penyelidikan kanser di negara ini perlu diselaraskan di peringkat kebangsaan dengan segala maklumat dan penemuan terkini dikumpulkan untuk dikongsi bersama. Katanya, penyelarasa n itu perlu dilakukan segera bagi memastikan tiada penyelidikan sama dibuat sekali gus, dapat memastikan tidak berlaku pembaziran.

Pada majlis sama, Timbalan Presiden Makna, Prof Dr Cheong Soon Keng, mengumumkan majlis itu menambah peruntukan tahunan Anugerah Penyelidika n Kanser Makna daripada RM50,000 kepada RM100,000 mulai tahun ini.

"Penambahan ini adalah untuk memberi peluang kepada lebih ramai saintis muda merealisasikan penyelidikan mereka menjadi sesuatu yang akan memberi
kebaikan kepada usaha melawan penyakit kanser," katanya.

Perang Konspirasi Dajjal: Iran dan Hezbollah (Bahagian 4)

AMEER ABDULLAH

pkd4

FASA MEMPROVOKASI IRAN

Tanda-tanda bahawa Israel bersedia melancarkan serangan menghadapi Iran sudah kelihatan sejak sebelum kejatuhan Lehman Brothers dahulu lagi. Kejatuhan ini memang dijangka oleh ramai penyelidik konspirasi seluruh dunia di atas beberapa faktor tertentu.Pada 6 Januari 2009, dunia dikejutkan dengan bedilan roket dari selatan Lubnan. Kejadian ini disahkan oleh seorang polis Israel yang bertugas di Bandar Nahariya yang terletaknya 8km dari sempadan Lubnan..

Menurut polis tersebut, Mickey Rosenfeld, beliau melihat beberapa roket jenis Katsuya telah mengenai beberapa bahagian di banda tersebut pada pagi Selasa. Kejadian itu juga disahkan oleh seorang wartawan Al-Jazeera, Rula Amin yang berkebetulan bertugas di situ.

Umum mempercayai bahawa serangan roket tersebut adalah dilakukan selepas pemimpin Hezbollah, Hassan Nasrallah memberikan ucapan bahawa pihaknya akan sentiasa menyokong tindakan Hamas dan mereka tidak teragak-agak untuk membantu perjuangan rakyat Palestin.

Tindakan Yang Ditunggu-tunggu Israel

Kemungkinan besar, kami percaya tindakan menyerang dan menekan rakyat Palestin dalam konflik Gaza adalah suatu bentuk umpanan. Menekan rakyat Palestin bermaksud akan membangkitkan pembela-pembela berani rakyat tersebut iaitu Hezbollah dan Iran.

Jangkaan ini adalah berdasarkan beberapa faktor yang tidak masuk akal dalam konflik Gaza.

  1. Israel memulakan perang ke atas Palestin pada 27 Disember 2008 berasaskan alasan serangan roket - sedangkan sebelum itu, beribu-ribu roket telah dilancarkan oleh Hamas dan kemungkinan hampir setiap hari. Jika hendak ditafsirkan, Israel sudah mampu menyerang Hamas sejak dari dulu lagi. Tetapi Israel tidak berkehendak demikian, mereka tahu masa yang sesuai.
  2. Israel telah menguasai seluruh pentadbiran Palestin melalui tali barutnya Parti Fatah sejak tertubuhnya kerajaan campuran - apabila telah menguasai Palestin, Israel tidak melancarkan serangan keras tetapi mendiamkan diri untuk tempoh yang lama. Sedangkan serangan mampu dilakukan ke atas Hamas sejak dahulu lagi.
  3. Israel melakukan persediaan ketenteraan besar-besaran sejak 2 tahun dahulu dan kemuncaknya ialah selepas kejatuhan Lehman Brothers - sedangkan dengan bilangan tentera, kapal terbang, kereta kebal dan pelancar roket, Israel mampu menghadapi Hamas.

Di atas ialah 3 faktor utama yang pelik dan mencurigakan tambah-tambah lagi faktor yang ketiga. Israel menggunakan serangan secara sedikit demi sedikit ke atas Palestin seolah-olah ingin ‘menaikkan marah’ pemimpin-pemimpin Islam tertentu.

Persoalannya Israel mampu mengeluarkan jet-jet pejuangnya beratus-ratus buah sekali gus. Tambahan pula, Hamas tidak mempunyai kelengkapan- kelengkapan tersebut.

Situasi ini kami jangkakan ia sebagai umpanan kepada peperangan yang lebih besar yakni menghadapi Iran.

Teori Perang Israel vs Hamas, Hezbullah & Iran

Sejak tertabalnya Mahmood Ahmadinejad sebagai Presiden Iran, dilihat tanda-tanda mengumpan Iran agar terjun ke kancah peperangan telah dilakukan. Semua akhbar-akhbar rasmi Israel telah memainkan peranan yang cukup sistematik dalam menjalankan umpanan ini.

Berikut merupakan faktor-faktor yang dijangka Israel akan berperang dengan Iran disamping menggunakan Hamas dan Hezbullah sebagai faktor penyebab.

Faktor 1 : Strategi propaganda media Israel

Boleh dikatakan berita tentang Iran tiada cuti di akhbar-akhbar Israel. Akhbar Jerusalem Post sendiri mengambil langkah drastik dengan meletakkan kolum khusus iaitu “Iranian Threat” dalam akhbarnya.

Manakala akhbar Haaretz juga meletakkan kolum “Iranian Threat” di internet tetapi kolum tersebut dibuang secara tiba-tiba pada pertengahan Disember 2008 atas sebab-sebab yang tidak diketahui.

Faktor 2 : Kenyataan Duta Amerika di PBB

Antara yang paling memungkinkan keterlibatan Iran ialah pada Jun 2008, duta Amerika di PBB iaitu John Bolton (Gambar) mengeluarkan kenyataan bahawa beliau menjangkakan Israel akan menyerang kemudahan nuklear Iran sebelum Presiden Bush menamatkan perkhidmatannya pada awal 2009.
Faktor 3 : Persediaan Kewangan Dalam Kementerian Pertahanan
Ini berdasarkan artike kami yang bertajuk Perang Konspirasi Dajjal : Persediaan Israel (Bahagian 3)
Faktor 4 : Peningkatan Sistem Pertahanan Berkomputer IAF

Pada 16 Oktober 2008, bahagian pertahanan udara Israel iaitu Israel Air Force (IAF) telah melancarkan suatu sistem berkomputer yang mampu mengesan roket-roket yang sedang dalam pelancaran. Sistem ini berfungsi memberi maklumat tempoh pelancaran, jarak dilancarkan dan jangkaan waktu terhempas.

Peranan sistem ini ialah memberi maklumat sepantas yang boleh kepada suatu unit khusus di Israel yang diberi nama Home Front Command (HFC).

HFC bertindak sebagai suatu pasukan khusus yang bertanggungjawab mengarahkan penduduk-penduduk Israel ke kubu perlindungan yang disediakan. Setakat ini, HFC bergerak dalam 10 daerah utama dan kemungkinan akan dipertingkatkan ke 100 daerah lagi apabila sistem IAF itu benar-benar siap sempurna.

HFC ditubuhkan pada Februari 1992 iaitu sejak tercetusnya Perang Teluk. Ia merupakan salah satu unit yang terpenting dan diletakkan di bawah Kementerian Pertahanan Israel.

Faktor 5 : Latihan perang skala besar oleh Israel

Antara sebab-musabab yang paling meyakinkan ialah suatu program latihan peperangan secara besar-besaran telah dianjurkan oleh Kementerian Pertahanan Israel pada awal Ogos 2008.

Menurut Channel 10 (TV Israel), para tentera dilatih untuk menghadapi serangan-serangan roket anti-kapal terbang yang dimiliki Iran, Hezbollah dan Syria. Latihan itu dimulakan dengan melancarkan serangan roket palsu milik tentera Syria.
Apa yang mencurigakan kami, Channel 10 telah menyiarkan suatu kenyataan misteri dari penganalisis- penganalisis perang Israel. Kenyataan itu mengandaikan bahawa mereka benar-benar sudah tahu perang akan dilancarkan.
Penganalisis- penganalisis tersebut menyatakan bahawa latihan serangan itu dilakukan bagi menghadapi serangan-serangan roket dari pelbagai negara. Menghairankan hanya 3 roket dari 3 negara yang dipilih seolah-olah mereka tahu roket-roket itu akan mengenai dahi mereka kelak.
Latihan ini telah dijalankan 5 bulan sebelum Palestin diserang.

Iran sedar konflik Gaza adalah umpanan Israel

Pada 28 Disember 2008, sehari selepas Gaza dibedil tentera Israel, Ayatollah Ali Khomenei telah mengeluarkan kenyataan bahawa sesiapa yang turut serta di dalam perjuangan membela rakyat Palestin, mereka adalah syahid.
Kesan dari ucapan itu ialah dilaporkan lebih 70,000 warga Iran yang kebanyakan golongan belia telah mendaftar untuk berjihad di bumi Palestin bersama pejuang-pejuang Hamas.
Namun begitu, seminggu selepas ucapan itu, Khamenei telah mengeluarkan ucapan yang berbeza sekali. Beliau menegaskan dalam ucapannya bahawa penghantaran sukarela-sukarela jihad tidak perlu kerana terdapat tanda-tanda Israel sedang memasang perangkap.
Oleh itu, kebenaran untuk melepaskan sukarela-sukarela jihad ke Palestin terpaksa ditarik balik. Khamenei dilihat meneruskan agenda menekan secara politik negara-negara barat dalam isu konflik Gaza.

Dalam konteks ini dapat kita lihat bahawa pihak Iran telah mengenalpasti akan tujuan sebenar konflik Gaza dicetuskan oleh Israel. Iran tahu, mereka tidak boleh terus melatah dengan sebarang reaksi kejam yang dilakukan Israel.

Mereka sudah mempunyai pengalaman dalam Perang Iran-Iraq 1980 yang mana negara-negara Arab telah menjadi mangsa hasutan agen-agen elit Zionis yang berwajah Islam. Pasti kali ini tindakan lebih berhati-hati diambil agar tidak tercetus peperangan yang bakal meragut lebih banyak nyawa Muslim.

Israel Menggunakan Hezbullah Sebagai Umpanan

Untuk mengheret Iran ke kancah peperangan bukanlah suatu jalan mudah. Ianya sama susahnya seperti Presiden Amerika mengheret Jepun ke kancah peperangan pada 1941.

Israel kelihatan amat bersungguh-sungguh ingin mewujudkan perang yang besar. Pada 8 Januari 2009 lalu, lima roket telah dilancarkan ke Selatan Lubnan. Serangan itu sebagai suatu tindak balas serangan Hezbullah ke atas Bandar Nahariya.

Bukan setakat itu sahaja, beberapa jet pejuang Israel juga telah kelihatan berlegar-legar memasuki kawasan Selatan Lubnan.

Apa yang menghairankan ialah jurucakap Hamas di Lubnan, iaitu Raafat Mora telah menafikan bahawa mereka membantu Hezbullah dalam serangan roket tersebut.

Malah jurucakap Hezbullah juga melaporkan kepada wartawan Press TV bahawa mereka tidak bertanggungjawab di atas serangan itu.

Kesimpulan

Kami percaya keengganan Iran memberi kebenaran kepada sukarela dari negaranya menyertai perjuangan jihad Hamas telah membuatkan pelan konspirasi Israel berubah.

Israel tahu Iran di bawah pimpinan ulama adalah berbeza dari pimpinan sekular dahulu. Mereka sudah matang dan masak dengan taktik-taktik provokasi antarabangsa yang dilakukan Israel. Namun begitu, kelihatan Israel cuba mencari ruang mengumpan dengan cara lain.

Wallhu’alam…


7 dont's after a meal

Oleh : Tjandra Yustham

* Don't smoke- Experiment from experts proves that smoking a cigarette after meal is comparable to smoking 10 cigarettes (chances of cancer is higher).
Jangan Merokok - Penelitian dari para ahli membuktikan bahwa merokok sebatang rokok setelah makan sama dengan merokok 10 rokok (kemungkinan terserang kanker lebih besar)

* Don't eat fruits immediately - Immediately eating fruits after meals will cause stomach to be bloated with air. Therefore take fruit 1-2 hr after meal or 1hr before meal.
Jangan langsung makan buah-buahan - Langsung makan buah-buahan setelah makan akan menyebabkan perut dipenuhi dengan udara. Untuk itu makanlah buah-buahan 1-2 jam setelah makan atau 1 jam sebelum makan

* Don't drink tea - Because tea leaves contain a high content of acid. This substance will cause the Protein content in the food we consume to be hardened thus difficult to digest.
Jangan minum Teh - karena daun teh mengandung kandungan asam yang tinggi. kandungan ini akan menyebabkan kandungan protein pada makanan yang telah kita konsumsi sulit untuk dicerna.

* Don't loosen your belt - Loosening the belt after a meal will easily cause the intestine to be twisted & blocked.
Jangan mengendorkan ikat pinggangmu - Mengendorkan ikat pinggang setelah makan akan menyebabkan usus terbelit dan terblokir.

* Don't bathe - Bathing will cause the increase of blood flow to the hands, legs & body thus the amount of blood around the stomach will therefore decrease. This will weaken the digestive system in our stomach.
Jangan Mandi - Mandi akan menaikan aliran darah ke tangan, kaki dan badan yang menyebabkan jumlah dara sekitar perut akan terus berkurang. Hal ini akan melemahkan system pencernaan di dalam perut kita.

* Don't walk about - People always say that after a meal walk a hundred steps and you will live till 99. In actual fact this is not true. Walking will cause the digestive system to be unable to absorb the nutrition from the food we intake.
Jangan Berjalan-jalan - Orang-orang sering mengatakan bahwa berjalan beberapa langkah setelah makan akan memperpanjang umur. Pada kenyataannya hal ini tidaklah benar. Berjalan akan menyebabkan system pencernaan tidak mampu menyerab nutrisi dari makanan yang telah kita makan.


* Don't sleep immediately - The food we intake will not be able to digest properly. Thus will lead to gastric & infection in our intestine.
Jangan langsung tidur - Makanan yang kita makan tidak dapat dicerna secara baik. Hal ini akan menyebabkan usus mengalami kembung dan peradangan.

FINALLY DONT JUST KEEP THIS EMAIL...
PLEASE FORWARD IT TO YOUR FRIENDS. LET THEM BE AWARE!!Islam and Terrorism — A Muslim Response To The Attack On London

Oleh : AMEER ABDULLAH

We begin with Allah’s blessed name. We praise and glorify Him as He ought to be praised and glorified. And we pray for peace and for blessings on all His noble Prophets and Messengers, and in particular on the last of them all, the blessed Prophet Muhammad.

The last Prophet warned that “before the Last Hour there would be great liars – so beware of them” (Sahih Muslim). We recognize this to be the Last Age, and we seek refuge and protection with Allah from the international bullies who hid behind a mountain of lies and deception in order to plan and execute the 9/11 attack on America, as well as the 7/7 attack on London (i.e., July 7th, 2005), and to then put the blame on innocent Muslims. They did so, the first time, in order to exploit the opportunity to brutally attack and colonize Afghanistan and Iraq (while again hiding behind a mountain of lies) and to take control of Iraq’s great rivers of water and huge oceans of oil. This second time around the attack is on the religion of Islam itself, the institutions of Islamic learning, and the rightly guided scholars of Islam.

We must now prepare ourselves for attacks on scholars of Islam who would be defamed as homosexuals, or exposed in manufactured photographs of them in bed with prostitutes. We can expect concocted emails or false tape recordings of fictitious telephone conversations with terrorists, or illegal drugs planted in their homes. We are targeted by enemies who have already assassinated the illustrious scholar of Islam, Prof. Dr. Isma’il Faruqi, and the courageous Muslim rulers, King Faisal bin Abdul ‘Aziz of Saudi Arabia and General Zia-ul-Haq of Pakistan, and who removed Pakistani Prime Minister Nawaz Shareef from office in a plot that is still unraveling, and who will use any means in pursuit of their goal of ruling the world from Jerusalem.

May Allah protect us from the skillful enemies who infiltrate the ranks of Muslims (including Islamic websites) and seek to discredit our scholars and writers who dare to expose the lies and deceptions involved in the ongoing so-called war on terror. And may He protect us from the cowardly, shameful and despicable acts of terrorism which kill innocent people, and for which innocent Muslims are then blamed. Amin!

The blessed Prophet prayed to Allah Most High and asked: “Oh Allah (kindly) show me truth as truth and grant that I might follow it, and (kindly) show me falsehood as falsehood and grant that I might reject it.” We also pray for eyes with which to see so that we may be protected from the blindness of those blind scholars of Islam who swallow all the lies of which the blessed Prophet warned, and who then lustily join in the unjust chorus that defames innocent Muslims. They are a people who would never recognize or admit that the imposter Euro-Jewish State of Israel has been the major beneficiary of the so-called ‘war on terror’ and the acts of terrorism for which Muslims have been blamed.

Yet those scholars offer themselves (doubtless with the blessings of the British and American governments) as spokesmen for Islam and as guides for Muslims in the present age. The blessed Prophet condemned certain Islamic scholars as “the worst people beneath the sky” (Sunan Tirmidhi). He was surely referring to them. Muslims should avoid them the way they would avoid a plague.

Allah Most High has chosen to begin the Qur’an with a statement concerning believers, disbelievers and hypocrites. He has informed us that He has sealed the disbelievers’ hearts, as well as their hearing, and that He has placed veils before their eyes in consequence of which they are a people who have ‘eyes’ and yet cannot see, ‘ears’ and yet cannot hear, ‘hearts’ and yet cannot perceive the truth (Qur’an, al-Baqarah, 2:7). In addition, Prophet Muhammad has warned of the coming of an age in which “there will be wrong beliefs which will blind and deafen men to the truth” (Sunan Abu Daud).

There are those who would read this essay and be totally opposed to all that is written in it. They would perceive no truth at all in it since they are totally incapable of perceiving truth, either because their hearts are sealed, or because they are totally brainwashed. The British, American and Israeli governments and the media houses that they control are like that, and it is precisely such people who now control, among so many others, the Pakistani government. They even have Islamic scholars who dance to any tune that they play!

And then there are others whose hearts are still alive and who are receptive to truth. They will easily recognize the truth in what we have written, and would be keen to further embellish that truth with further inputs, observations and analysis. And if they discover anything in this essay that is incorrect they would seek to correct it without detracting from the truth that they have discovered elsewhere in the essay. This essay is written for such people.

The last time that the cow jumped over the moon, on September 11th 2001, it took just a little time before most Muslims were able to see and recognize the extraordinary fiction in the official explanation of the event. They knew very well that the actual murderers who would be hauled up in Allah’s court on the Day of Judgment to answer for the murder of thousands of people at the Twin Towers in New York, would be people other than the ones who were officially blamed for that evil deed. Few there were who expected that the cow would jump over the moon yet again, as it did in London on July 7th 2005.

Faith in Islam gives to Muslims the assurance that lies and falsehood can never survive forever, and that truth would one day prevail over fiction, and righteous conduct over wicked evil deeds. There is an evil storm blowing through the world today, and it is sweeping into the hellfire all those who do not have a firm grip on truth, and do not display righteous conduct.

The world is today controlled by a godless power the likes of which history has never previously witnessed. In consequence of the relentless attacks of that evil godless power the world today can be likened to a ship that is sinking with all of mankind on board, mysteriously globalized for the very first time in history as one society, with no one capable of preventing it from sinking. The amazing thing is that very few amongst mankind have eyes with which to see and recognize that the ship is sinking, while the overwhelming majority, particularly those who control newspapers, television and radio, either transport others or are themselves transported to a view of the world that obscures and conceals that grim reality. The difference in the external world between a so-called free democratic civilized ‘appearance’ and the brutal godless ‘reality’ of the greatest slavery of all has never been greater!

For their amazing sophistication with which they dazzle and seduce mankind, their unprecedented and ever increasing power with which they control and rule mankind, their monstrous evil with which they brutalize and oppress mankind, and their awesome powers of deception with which they deceive, misguide, corrupt and destroy, the godless evil powers that today control the world are unique. In fact it is Islam that can guide us to that ‘reality’ with which we can recognize and understand Gog & Magog as well as Dajjal, the false Messiah or Anti Christ, as the godless evil powers who have the world firmly seized today in their destructive grip.

This writer has made an effort to explain these two very important subjects (i.e., Gog & Magog and Dajjal, the false Messiah or Anti Christ) in his book entitled ‘Jerusalem in the Qur’an – An Islamic View of the Destiny of Jerusalem’. They form part of a larger subject, i.e., ‘Signs of the Last Day’, that must be studied with the greatest care possible if one is ever to understand the world today and, in particular, the Euro-world-order’s so-called ‘war on terror’. Also, it is that book which provides most of the proofs that support the basic claims made in this essay.

Exactly as declared in the Qur’an, in Surah al-Kahf, and as prophesied by Prophet Muhammad (peace be upon him), those godless evil rulers of the world are increasingly terrorizing mankind (the term used in the Qur’an is Fasad) and, in particular, Muslims. But they devote their greatest oppression for Arab Muslims, and the Prophet prophesied that as well.

Here are the methods of their evil and deceptive campaign of terror:

• They commit acts of state-sponsored terrorism and then justify them as the legitimate use of force against those whom they falsely accuse to be terrorists. • Sometimes they commit by stealth spectacular acts of terrorism against their own people, as in New York, for example, and then maliciously put the blame on Islam and Muslims on the basis of false evidence that they themselves skillfully, and sometimes less-than-skillfull y (e.g., the passport), manufactured.
• At other times they deceive or pay gullible Muslims to commit acts of terrorism, and assist them in planning and executing those acts, and then they turn around and provide information leading to their arrest while they, the masterminds, remain carefully concealed and out of the picture. Finally, they keep on terrorizing Muslims by:
• impoverishing them through a blood-sucking economic system built on usurious loans (i.e., Riba);
• waging war on Islam the religion by changing the curriculum in institutions of Islamic learning;
• sexually abusing them in the Abu Gharib prison in Iraq, in the US military base in Guantanamo and elsewhere;
• taunting them by urinating on copies of the Qur’an and flushing copies of the Holy Book down toilets;
• invading their lands and mercilessly slaughtering them in what constitutes genocide and ‘ethnic cleansing’ in Afghanistan, Iraq and elsewhere;
• supporting dictatorial and oppressive regimes in Pakistan, Egypt, Saudi Arabia and elsewhere within the Muslim world which, in turn, unleash terror on innocent Muslims;
• establishing secret prisons around the world, and especially in Europe, where innocent Muslims with a profile of resistance can be imprisoned without due process and even tortured. Eventually some Muslims are driven to such a state of anger and frustration that they retaliate by hitting back at their tormentors with acts of terrorism. Those Muslims are then caught and that, also, gives to the godless evil rulers of the world added ammunition with which to escalate the war on Islam while hiding behind a smokescreen.

We do not as yet know the profile of terrorism to which the recent July 7 attack on London belongs, but we do know that it could be any one of them. I suspect that all four young men who have been linked to the explosions as suspects were framed and murdered. And since dead men do not speak, these four innocent Muslims cannot defend themselves. The deception weaved on the occasion of 9/11 was so clumsy that it took little time before people saw through the lies in the official explanation of the event. But the deception that is now unfolding on the occasion of the attack on London is slightly more sophisticated. That should not surprise Muslims since, after all, Britain is the island spoken of the Hadith of Tamim al-Dari (see section entitled ‘The Island is Britain’ in Chapter 8 of ‘Jerusalem in the Qur’an’), and that Hadith describes the capacity for spying (hence deception) that the island possesses. But we Muslims believe that the earth itself will one day speak and will reveal all secrets that are now hidden from the public. On that day when deception is exposed and the truth is revealed, he who laughs last will laugh best!

Nor do we as yet know who was responsible for the July 12th attack in Port of Spain in my native island of Trinidad in which a “low level” explosive device was dropped into a garbage bin in the business heart of the capital city. About a dozen people—mostly street vendors and passers-by—were injured when it exploded. This incident occurred just after the London attack and appears to have been timed to exploit to advantage the avalanche of anti-Muslim propaganda that followed the London attack. There are many blood-sucking predatory rich in Port of Spain who, like their comrades-in- blood elsewhere, live in fear of Islam’s uncompromising commitment to justice and to the struggle for the liberation of the oppressed. They are precisely the kind of people who would identify with today’s slave masters of the world, and who would enthusiastically join them in their war on Islam. They remain the prime suspects in the attack on Port of Spain. Their immediate objective appears to be the creation of conditions that would facilitate the passage of anti-terrorism legislation in Trinidad and Tobago.

WHO IS WAGING THE WAR ON TERROR? WHO IS ‘ABDOOL?

I had warned one year ago that an act of terrorism could take place in Trinidad for which manufactured evidence would eventually emerge that would put the blame on Islam and Muslims. Sure enough a letter was discovered in a shopping mall just after the explosion in Port of Spain, in which the writer claimed responsibility for the explosion and warned of more to come. And it was signed ‘Abdool’ (also spelt as ‘Abdul, i.e., ‘slave of’, which could be part of an Arabic name such as ‘Abdullah, i.e., slave of Allah)..

We remind readers in Trinidad that ‘Crimestoppers’ (800-tips) offer a reward for information leading to the arrest and conviction of criminals such as the letter-writer. We hope that ‘Abdool’ would be located since we need to find out whether:
• ‘Abdool was paid by the predatory elite to plant the bomb in order to replicate what their masters have done elsewhere in the world as part of their war on Islam,
• ‘Abdool is a misguided Muslim belonging to one of three ‘Yankee’ Muslim Organizations that we have in our local Muslim community - whose leaders have become the darlings of the media houses that are owned and controlled by the predatory elite,
• ‘Abdool is a misguided Muslim who was duped into committing such an act,
• ‘Abdool is a Hindu who has assumed a Muslim name,
• ‘Abdool is a Christian who has assumed a Muslim name, or
• ‘Abdool was paid by the CIA or the Israeli Mossad to become ‘Abdool, etc.

Who is ‘Abdool? is a question we want to have answered since the use of the name ‘Abdool was surely meant to defame Islam and Muslims!

THE OFFICIAL EXPLANATION OF 9/11 IS FULL OF INCONSISTENCIES

Sufficient time has elapsed since the 9/11 attack on America for our readers to clearly recognize that the official explanation of that event has more holes in it than Swiss cheese. Numerous Internet websites provide more than enough information in the form of indisputable facts and analysis based on those facts to cast grave doubts concerning the truth of the official explanation. Yet none of those facts and analysis is ever published in the mainstream media that is owned and controlled by those who support the establishment. They still would not publish such material despite the fact that the majority of American people are now of the view that their own government is telling lies in respect of the explanation of 9/11.

It seems quite likely that the Israeli Mossad, collaborating with the American CIA, and masquerading as al-Qaidah, was responsible for the planning and execution of that monstrously evil 9/11 act of terrorism. The American government gleefully exploited a mountain of lies concerning 9/11 to launch their preplanned and unjust ‘war on terror’. In fact what was unleashed was itself a ‘war of terror’ waged ultimately on behalf of the Euro-Jewish State of Israel. Whoever dared to question the official version of the event, (i.e., that Arabs and Muslims were responsible for that act of terrorism), was quickly and shamelessly demonized as a terrorist!

The Anglo-American- Israeli war is manifestly wicked and evil and is definitely going to end in failure and in humiliation precisely because this world is ultimately a moral order. And a moral order is such that truth and justice must eventually prevail over lies, injustice and oppression. The ‘sharks and sardines’ world-order will one day be demolished. And Islam is destined to lead that successful struggle. The Qur’an is emphatic in its declaration, in which Allah Most High takes an oath:
“By the passage of time through the ages, (that) verily man is ever in a state of loss save those who possess faith and whose conduct is righteous and who exhort one another to hold fast to the truth, and to patiently persevere (in that struggle).”
(Qur’an, al-’Asr, 103:1-3)

STRATEGIC OBJECTIVES OF WAR ON TERROR

Those who wage the unjust ‘war on terror’ seek to achieve several strategic objectives. Among them the most important appear to be the following:
Firstly, the war is waged for the purpose of so demonizing Islam and Muslims with false propaganda that the hearts of those who swallow the lies and misrepresentation would be filled with hatred for Islam and Muslims. That universal hatred for Islam and Muslims would be of strategic benefit to Israel since Islam and Muslims now constitute the only significant force in the world resisting Israeli rule over mankind.

Secondly, the war is waged with the objective of strengthening American control over the entire world, and in the process, of forcing the submission of mankind to a unique, irresistible and supremely evil Pax Americana that would, in fact, be a universal American dictatorship.

President Bush described 9/11 as an attack on “freedom and democracy”. Once Congress resumed its normal functions Bush addressed a joint session of Congress and pledged: “Our war on terror begins with al-Qaida, but it does not end there. It will not end until every terrorist group of global reach has been found, stopped, and defeated.”

Their goal is for USA, its ally, UK, and the rest of the Euro-world in Europe, Australia, Israel, etc., to be recognized as the absolute rulers of the world, and whoever resists Massa’s dictatorial rule would be forced to pay a horrible price for that defiance. That explains Haiti’s miserable plight!

Thirdly, a world dictatorship is not possible unless mankind is first deprived of such fundamental rights as security of person and property, freedom of speech and movement, right to privacy and sanctity of home. Around the world today one of the basic characteristics of anti-terrorism legislation is its erosion of precisely such fundamental rights. As fundamental rights are taken away from the people, Police and the Military are given license to kill as randomly and with as much impunity as was the recent British Police killing of the innocent Brazilian. That innocent man was shot some five times in the head, apart from other bullets that hit his body. The British Prime Minister has, of course, apologized for the tragedy, but he is yet to announce any change in policy that would prevent more murders of such innocent people. This constitutes the most despicable form of terror!

Fourthly, the war ‘of’ terror and ‘on’ terror is designed to not only intimidate those who denounce the unholy British/American/ Israeli alliance of state-sponsored terrorism, particularly in the Holy Land, but more significantly, to drown out their voices. Around the world today, newspapers, radio and television participate with enthusiasm in that manifestly undemocratic conspiracy to deny a voice to Islam in particular, and to those in general who challenge the dictatorship. More than that, the media is used to broadcast maliciously concocted propaganda that defames Islam. Even if a thousand ‘manufactured’ Bin Ladin recordings (or those of his manufactured deputy) were to mysteriously appear at convenient intervals, Al-Jazeerah television would punctually and dutifully broadcast them all without apparently making any proper effort to enquire into the shadowy and dubious origins of those recordings. And then the media around the world would punctually and dutifully reproduce the garbage and declare it to be news! When the public is inundated with only the slave master’s version of events, and other vastly different views are shut out, it is natural that many would eventually forget about all the inconsistencies and accept falsehood as truth. The true Muslim, however, would not be deceived.

Fifthly, the war of terror performs the most strategic of all functions in arresting popular attention around the world at regular intervals with spectacular acts of terrorism (e.g., 9/11 in 2001 and the attack on London in July 2005), and in then diverting that attention away from the incremental slavery that is creeping upon the masses. It takes little effort to realize that vast numbers of people in the labor force today in many parts of the world cannot earn their livelihood, or earn minimum wages or less than that. Their numbers keep on increasing. Those who work for minimum wages are likely to remain forever imprisoned in such slave wages. The people of Africa appear to have suffered the most in this neo-slavery.

Sixthly, the war on terror acts as a diversionary tactic with which to turn mankind’s attention away from the total breakdown of society that now looms ahead of us. Working women become absentee mothers, and children then grow up on television that programs them to live lives of promiscuity and violence. As the family unit disintegrates the world is increasingly transformed into Hell. Yet those who live off the blood and sweat of the masses skillfully conceal and gloss over all the evidence that hell has arrived (particularly for those who work for slave wages), and, instead, use parties, dances, carnival, mega sporting events, television and such marvels of technology as cellular phones to portray ‘hell’ as though it were ‘heaven’ itself. The Prophet prophesied that Dajjal the false Messiah or Anti Christ would come with “a fire and a river, but his fire would be a river and his river would be a fire”. Thus in all that concerned Dajjal, things would never be what they appeared to be. Indeed ‘appearance’ and ‘reality’ would always be different from each other whenever Dajjal attacked mankind.

Seventhly, the war on terror is also meant to divert attention as Israel prepares to wage her great unjust war of territorial expansion that would pave the way for her to replace USA as the ruling state in the world and to be installed as the formal head of the universal dictatorship. Those who are targeted by the new slavery would be unable to offer any resistance to Israel’s monstrous oppression. I expect Israel’s great war to occur very soon. When it does occur it will validate in a spectacular way the proofs and analysis presented in ‘Jerusalem in the Qur’an’ and thus silence our critics who demand proofs, but would not read the book.

Eigthly, the war on terror seeks to break the will of the oppressed to resist oppression even though the Qur’an commands such (Qur’an, al-Hajj, 22:39). What the slave master’s diabolically clever war on terror does is to demonize as terrorists all those who resort to an armed struggle.

Finally, the war on terror is waged in pursuit of such goals as would so antagonize Muslims that they would eventually be driven to take up arms in defense of Islam. That would then be used to justify Israel’s great war.

THE WAR ON TERROR AND THE LAST AGE

While there have always been dictators and imperial rule in history, our Islamic view recognizes this to be the first time ever that mankind is being subjected to such an absolute, universal and terrifying dictatorship. The war on terror is meant to pave the way for the final emergence of that dictatorship. Prophet Muhammad (peace be upon him) not only prophesied the emergence of a strange and irresistible Gog and Magog dictatorship, but also warned of its irresistible power, its injustice, oppression, decadence and evil. He also warned that it constituted the supreme test of all for mankind. This writer warns that mankind is now located at a time when that terrifying universal evil dictatorship is already showing its ugly head and that much greater evil would soon enfold the world.

The blessed Prophet conveyed to us the news received from Allah Most High that nine hundred and ninety-nine (999) out of every thousand (1000) in mankind would submit to that universal evil Gog and Magog dictatorship and would thus form (a sub-systemic) part of their world-order. That overwhelming majority, constituting ‘mainstream society’ around the world, would thus fail that supreme test, and Allah Most High would consequently punish them with the hellfire. But the Prophet went on to convey the good news that the ‘one’ in ‘a thousand’ who would enter paradise by virtue of his showing endurance while the evil Gog and Magog storm blew through the world would be a (true) follower of the blessed Prophet himself:
Narrated Abu Said: The Prophet said, “Allah will say, ‘O Adam!’ Adam will reply, ‘Labbaik and Sa’daik (I respond to your calls, I am obedient to your orders), wal Khair fi Yadaik (and all the good is in your Hands)!’ Then Allah will say (to Adam), ‘Bring out the people of the Fire.’ Adam will ask, ‘What (how many) are the people of the Fire?’ Allah will say, ‘Out of every thousand (take out) nine-hundred and ninety-nine (persons).’ At that time children will become hoary-headed and every pregnant female will drop her load (i.e., miscarriage) and you will see people as if they were drunk, yet not drunk; But Allah’s punishment will be very severe.” That news distressed the companions of the Prophet very much, and they asked, “O Allah’s Apostle! Who amongst us will be that man (the lucky one out of one-thousand who will be saved from the Fire)?” He said, “Have the good news that (while) nine hundred and ninety-nine will be from Gog and Magog, and the one (to be saved will be) from you.”
(Sahih Bukhari)

Prophet Muhammad spoke not only about the Gog and Magog world-order, but also about Dajjal, the false Messiah or Anti-Christ. Since Jesus, the true Messiah, must rule the world from Jerusalem with eternal rule, it followed that Dajjal, the false Messiah, in order to successfully impersonate the true Messiah, would also have to do the same, i.e., he must rule the world from Jerusalem (therefore from an imposter State of Israel) with what would appear to be eternal rule (‘eternal’ here appears to imply ‘rule’ that would last until the end of history rather than the end of time. Such ‘eternal rule’ would validate the claim to truth).

We are now located at that intriguing moment in time when Dajjal the false Messiah is about to enter into the final stage of his mission in which the Euro-Jewish State of Israel would replace USA as the ruling state in the world. (Where is the proof for that absolutely startling statement? Please see ‘Jerusalem in the Qur’an’,.) And that appears to be the real reason for the war on Islam that masquerades as a war on terror. The followers of Prophet Muhammad constitute the only significant obstacle that Israel now faces in the world. No true Muslim would betray the Prophet who commanded his followers:
“When you see the black flags coming from the direction of Khorasan go and join that army.” He went on to insist that Muslims do so “even if you have to crawl over ice, because no one would be able to stop that army until it reaches Aelia (i.e., Jerusalem)!” Khorasan is all that Muslim territory that lies East of the river Euphrates. And so Prophet Muhammad has prophesied that a Muslim army that comes out of Khorasan would liberate the Holy Land. But this command of the blessed Prophet to all Muslims to join that army would so stick in the throats of the Euro-world-order that they would eventually declare the blessed Prophet himself to be a terrorist.

The blessed Prophet warned that Dajjal’s ultimate weapon, which he would use while pursuing his mission to rule the world from Jerusalem, would be to force mankind to betray Allah Most High by worshipping him (i.e., submitting to his rule over mankind) rather than the One God. That worship of other than Allah Most High would be blasphemy (Shirk), the one sin that He would never forgive.

And it is in the context of Dajjal’s use of that ultimate weapon that a Muslim recognizes the American war ‘on’ terror to be actually a war ‘of’ terror that is master-minded by the false Messiah or Anti-Christ for the clear purpose of forcing the submission of the world of Islam to his absolute rule over them.

ULTIMATE TARGETS OF THE WAR ON TERROR: THE HOLY QUR’AN AND PROPHET MUHAMMAD

The initial targets of the US-led so-called ‘war on terror’ are those Muslims who would take up arms to defend themselves, their wives and children, and their community, after they have been subjected to such aggression and oppression as the US-led occupation of Iraq and Afghanistan and the relentless ever-increasing Euro-Jewish oppression in the Holy Land.

But beyond those initial targets, the ‘war on terror’ also seeks to demonize the institutions of Islamic learning that teach Muslims and inspire them with the Qur’anic guidance and the glorious example of the blessed Prophet. Since the Qur’an, itself has ordered the believers to resist oppression, even with armed resistance, the implication is that only those institutions of Islamic learning that abandon the Qur’anic guidance about resisting oppression will now survive. That second target of the war on terror is already under attack in Pakistan, Yemen, Syria, Saudi Arabia, etc. A government of Pakistan that is now shamelessly serving Israel’s interests, and is waging war on Islam, has just announced an unjust and manifestly sinful ban on foreign students studying Islam in Pakistani institutions of Islamic learning. Yet this writer was himself educated in Islam at the Aleemiyah Institute of Islamic Studies in Karachi, Pakistan, under the guidance of the outstanding scholar of Islam, Maulana Dr. Muhammad Fazlur Rahman Ansari. It should not be difficult for the reader to anticipate that the overwhelming majority of Pakistanis who detest the Musharraf regime would eventually challenge that regime with their lives and that the Afghan/Iraqi/ Palestinian armed resistance would eventually extend to Pakistan. At that time Muslims would see quite clearly the eventual fulfillment of Prophet Muhammad’s prophecy of that unstoppable Muslim army emerging out of Khorasan (i.e., all those territories east of the river Euphrates) that would liberate the Holy Land.

The third target of the war on terror are the rightly guided scholars of Islam who are capable of providing authentic Islamic guidance to the world of Islam at this critical moment in time when Dajjal the false Messiah is about to enter into the third and final phase of his mission (see my book ‘Jerusalem in the Qur’an’) and when oppression is about to reach its climax. Such authentic scholars of Islam, who guide and inspire Muslims to resist oppression, are targeted by the war on terror and every effort is made to eliminate them by ‘hook or crook’. The objective is to replace them with ‘apologists’ and other such misguided scholars who then misguide Muslim communities around the world. The blessed Prophet prophesied that this would occur
“It would not be long before nothing remains of Islam but the name, and nothing remains of the Qur’an, but the traces (of its writing) and (at that time) the Masajid (plural of Masjid) would be grand buildings but would be devoid of guidance, and the scholars of Islam (of such people) would be the worst people beneath the sky. From them would emerge (misguidance) that would constitute (monstrous) tests and trials (for believers) and they (the misguided scholars) would themselves be the centers of (those) tests and trials.”
(Sunan Tirmidhi)

The ultimate targets of the war on terror, however, are the Holy Qur’an, itself, and the blessed Prophet Muhammad (peace and blessings of Allah be upon him). Attacks on both these ultimate targets have already been launched through Internet websites established by the deadliest of all enemies of Islam, the Israeli Mossad. Denmark and the Pope in Rome have also joined in the attack on those targets. The only ones capable of defending Islam in the face of very public attacks on the Qur’an, and the person of the blessed Prophet that will eventually be publicly launched would be the authentic scholars of Islam. If they are demonized and marginalized and replaced by blind and misguided scholars who dance to the tunes of those who are waging war on Islam, then there will be no one capable of repelling attacks on Islam. (See Appendix 1 for examples of such attacks on the Qur’an, and on the person of Prophet Muhammad).

THE ATTACK ON LONDON

Let us now turn to the attack on London that occurred last July 7. A ‘Trinidad Guardian’ editorial reminiscent of the Euro-Christian crusades or Holy Wars against Islam (“Who’s next? A grim reality of terrorism”, July 9th, ‘05) responded to the London attack with the following curious warning:
“Just in case anyone needed to be reminded, terrorism is alive and well. It has not been beaten back; it has not been intimidated by the war on terror waged by the US, Britain and allies who have sent forces to Iraq and Afghanistan. Nor have terrorist acts been restricted to Iraq, where daily suicide bombings continue to produce large numbers of fatalities, most civilians. Almost four years after September 11, 2001, the terrorists have demonstrated a capacity to deliver maximum hurt to vital parts of the major cities of leading world powers—and to kill large numbers of their people. World attention on Thursday focused not just on the horrific British experience but also on the dread question: who’s next?”

I am a 65-year-old Islamic scholar who has devoted his entire life to the study and preaching of Islam and I, too, fear that there will be many more terrorist attacks in the world, such as that which occurred on 9/11 and, recently, in London, and that the acts of terrorism that are to come would also include even more state-sponsored terrorism, such as US-led terrorism in Afghanistan, Iraq, Guantanamo, etc., and Israeli terrorism in the Holy Land (otherwise referred to by the secular name of Palestine). The editorial quoted above either lacked the capacity to recognize such state-sponsored terrorism, or chose to remain conveniently and suspiciously silent on the subject. Around the world today a wealthy blood-sucking ruling class use their wealth to buy as many newspapers, radio and television stations as possible, and then put them at the disposal of their masters, i.e., the Euro-world-order, to pursue the war on Islam with such biased editorials and news reports.

Not to be outdone by the Trinidad Guardian Editorial, a Catholic columnist/priest has gone on to recognize state-sponsored terrorism in Afghanistan, Iraq and Guantanamo, etc., as a glorious European struggle to bring “freedom” and “democracy” (to Muslims who, I suppose, must be considered to be enslaved by the dark dictatorship of Islam). A Swaha (a Hindu organization) commentary is quite candid in confessing the role of the media in the so-called war on terror, “The battle for the heart and soul of the country is being waged. This is one that we cannot afford to lose.”

British Prime Minister Tony Blair was quick to finger Muslims (without a shred of supporting evidence that could withstand judicial scrutiny) for the July 7th attack on London and, in the process, he let the veritable cat out of the bag when he went on to make mention of incidents of terrorism that occurred in several parts of the world:
“It seems probable that the attack was carried out by Islamist extremist terrorists, of the kind who over recent years have been responsible for so many innocent deaths in Madrid, Bali, Saudi Arabia, Russia, Kenya, Tanzania, Pakistan, Yemen, Turkey, Egypt and Morocco, of course in New York on September 11th, but in many other countries too.”
(Statement before the British Parliament on July 11th 2005).

The British Prime Minister expressed profound pride in his British values of justice, fair play, freedom and democracy, but seems to have accepted an internet website’s declaration that Muslims and a fictitious organization (most probably a creation of the CIA/Israeli Mossad) called al-Qaidah were responsible for the attack on London. The funny thing is that his government would never dare to use that so-called evidence in any court of law anywhere on earth. Can the British government and the world media deny the possibility that the so-called al-Qaidah statement posted on the website claiming responsibility for the attack on London could have been be the evil work of the CIA/Israeli Mossad? In fact the Israeli Mossad could have given to itself the name of Al-Qaidah so that when the news media inform us that al-Qaidah was responsible for a particular act of terrorism that was really committed by the Israeli Mossad, the report would be correct! In any case, and in spite of all evidence that may now be discovered, it is only that evidence which can be successfully tested in court with which we should be concerned.

If the British Prime Minister’s alleged ‘Islamic extremist terrorists’ were in fact responsible for the attack on London, they would seem to have had Britain’s interests at heart to such an extent that they were curiously concerned not to jeopardise Britain’s bid to host the 2012 Olympic Games in London. After all did the terrorists not take care to unleash their bombs only the day after the announcement that London’s bid was successful? Why is it that no mainstream newspaper, or other media, has so far commented on this very public and curious matter?

I expect all forms of terrorism, including US-led state-sponsored terrorism, to intensify as the countdown for Israel’s great war of dramatic territorial expansion “from the river of Egypt to the great river, the river Euphrates” (Genesis: 15:18) approaches its climax. And, believe me, I fully understand the link between the two subjects, i.e., Israel’s great war, on the one hand, and acts of terrorism on the other which are clearly intended to promote Israel’s interests and to facilitate her success in that great war. Any unbiased reader (and we still have such people in the world) who reflects upon the consequences for Islam and Muslims of all the recent acts of terrorism that Mr. Blair was careless enough to mention in his statement before the British Parliament, can easily recognize that they have all advanced Israel’s messianic cause.

I also expect that Islam and Muslims, who are the victims of relentless state-sponsored terrorism in the Holy Land, Afghanistan, Iraq, Guantanamo and elsewhere, would again and again be blamed for master-minding spectacular acts of terrorism that arrest the attention of the whole world. Evidence will be fabricated and Muslims will be convicted for crimes they did not commit. But I remain confident that the Euro-world-order’s so-called war on terrorism would eventually be universally recognized for what it really is, i.e., another Euro-Christian and Euro-Jewish crusade and therefore yet another unjust war on Islam and Muslims waged by the European rulers of the world on behalf of the Euro-Jewish State of Israel!

The authentic scholar of Islam who has dedicated his entire life to the study and preaching of Islam, must now live with the absolutely amazing spectacle of seeing the truth of Islam, which was revealed to Prophet Muhammad (peace be upon him), now reinterpreted to their benefit by the British, American and Israeli governments. Those who belong to a godless civilization that is legalizing the marriage of a man to another man now believe that they can sit in judgment over the religion of Islam: “We will work with you”, said British Prime Minister Tony Blair in his statement to the British Parliament, “to make the moderate and true voice of Islam heard as it should be.”

The amazing thing about that pompous statement is that the Queen, who is head of state in that country, is also the religious head (i.e., head of the Church of England). And so, so-called Euro-Christians are now arrogantly assuming an authority to determine ‘true’ Islam, and a status that requires Prophet Muhammad to bow before them in humble submission to them. That ‘approved’ Islam would, of course, be a sanitized secularised cosmetic version of Islam that studiously ignores both the Qur’an, and Prophet Muhammad (peace be upon him), and forces Muslims into a state of submission to the rule of the Anglo-American- Israeli dictatorship over all of mankind. It is equally amazing to behold the otherwise sane Prime Minister of an essentially godless atheist Britain, with less than 4% of the population still attending church, making such statements concerning the great religion of Islam established by the great Prophet Muhammad. The British Prime Minister’s arrogance and audacity is amazing.

But at least I feel happy that we do not have long to wait for dramatic events to occur in the world that would validate Islam’s claim to truth, as well as establish the voice of ‘true Islam’. Israel’s war of spectacular territorial expansion is just around the corner! The attention-grabbing proposed Israeli military withdrawal from Gaza is meant to camouflage Israel’s real military objective. When that great war takes place then so-called scholars of Islam, white, black, brown and yellow, who betray Allah and His Messenger by the support they give to those waging war on Islam, will be so exposed that even the blind would see and recognize them. But the war on Islam would then become so intense that the rightly-guided scholars of Islam would probably have to flee for refuge into caves (cf. Surah al-Kahf of the Qur’an).

REJECTION OF THE MALICIOUS TERM ‘ISLAMIC TERRORISM’

We should recognise the US-sponsored view of ‘Islamic’ terrorism as irreconcilible with Islam. It should be clear that there is more to today’s terrorism than meets the eye, and that Prophet Muhammad’s warning of the advent of the age of the ultimate ‘Massa’, i.e., Dajjal, the false Messiah or Antichrist, when ‘appearance’ would be opposite to ‘reality,’ has come to pass. We now live in an age in which ‘Massa’ has not only intensified his oppression of slaves but is also employing a devilish propaganda weapon to put the blame on them for slavery. No God-fearing Muslim who follows Prophet Muhammad would ever engage in acts of terrorism. And so, far from pronouncing ‘Massa day done’, we should rather recognize that Massa’s greatest day of deception has arrived!

ISLAM AND TERRORISM

It would be an exercise in futility to point out to our many critics, including those in my native Trinidad who advocate the killing of all Muslims, that the Qur’anic condemnation of terrorism is severe. The convicted terrorist is to be punished, in accordance with Allah’s decree either by:
“. . . being put to death, or crucified, or by cutting off his hand and foot on opposite sides, or by banishment from his society”.
(Qur’an, al-Maidah, 5:36)

This is by far the most severe of all divinely ordained punishments. And Muslims around the world would enthusiastically support any anti-terrorism legislation that prescribes such a divine punishment for the convicted terrorist. But we know that we will wait in vain for such legislation.

It would equally be an exercise in futility to remind so many today that the God of Abraham has warned:
“Oh you who believe (in this Qur’an), when a sinful (wicked) person conveys news to you (for example, that Arabs and Muslims and some fictitious ‘Islamic’ organization called al-Qaidah are terrorists and are responsible for acts of terrorism in New York, London, etc.) be sure to investigate the truthfulness of such news lest, in ignorance, you (are deceived by lies and you) blame the innocent and then live to regret and be full of repentance for what you did (by unwittingly joining the wicked war on Islam and the character assassination of innocent Muslims)” (note that my commentary of the verse is in italics).
(Qur’an, al-Hujurat, 49:6)

Many Muslims today show disrespect for the Qur’an in so far as the above warning is concerned. They accept the allegation that four young Muslims resident in UK were responsible for the attack on London. There are few who insist, like the mother of the young Jamaican convert to Islam (who was one of the four mentioned above), that she would not accept that her son is guilty until the matter is properly investigated. Even the British Prime Minister stopped short in his statement of declaring the guilt of the four young men: “It seems probable that the attack was carried out by Islamist extremist terrorists,”

Now the British and American governments hid behind a mountain of absolutely shameless lies in order to justify their unjust invasion and attempted re-colonization of both Afghanistan and Iraq. The international news media which pedal those lies without any concern for ascertaining truth should never be taken at face value. In addition, it would amaze the reader to know how very little evidence (apart from statements posted on websites that would be inadmissible as evidence in any British court of law) has ever been produced and accepted in court confirming the truth of these allegations.

Why do otherwise intelligent and rational people such as the Catholic priest, and the unknown writer of the Trinidad Guardian editorial cited above, act in this manifestly ignorant and wicked way? In my book entitled ‘Jerusalem in the Qur’an – An Islamic View of the Destiny of Jerusalem’, I have used the Holy Qur’an and the prophesies of Prophet Muhammad (peace be upon him) to recognize the present to be the Last Age. The book also anticipates that this age will soon culminate with the return of the true Messiah, Jesus, the son of Mary. Many believers now alive would probably live to not only see Jesus when he returns but, also, to experience life in a wonderful new world that would be totally different from this world that relentlessly oppresses and terrorizes Muslims. ‘Truth’ will triumph over falsehood, and ‘faith and justice’ over ‘godlessness and oppression’.

The injustice and oppression of today’s godless world can be readily recognized in the economic imprisonment of the poor of the world in permanent poverty. The Prophets of old had prophesied the coming of the day when “the little that the poor possess would be taken from them.” The entire African continent now lies in economic ruins in consequence of the Euro-world order’s insatiable greed. My book entitled ‘The Prohibition of Riba (i.e., usury) in the Qur’an and Sunnah (i.e., way of the Prophet)’ explains today’s economic oppression that has been mercilessly unleashed upon non-European humanity by the present Euro-rulers of the world.

There is also manifest injustice and oppression in America’s military occupation of Iraq and Afghanistan. In both cases a Muslim people are waging a heroic struggle to rid themselves of cruel and sadistic occupying forces, who are bent on inflicting religious and sexual humiliation upon those who adamantly refuse to submit. It was greed, as well as the pursuit of an imperial quest of control over oil to force the submission of mankind to their rule, that were the primary motives for the Euro-world-order’s efforts to re-colonize Afghanistan and Iraq. Even before President Bush launched his war on Iraq Nelson Mandela and South Africa’s African National Congress had denounced both him and his war. Mandela condemned him for his “arrogance” and declared that the war to be waged on Iraq was “a war for oil”. I was there in Johannesburg, South Africa, that sunny February morning two years ago (2003) when I joined in the massive ANC march in protest against the war on Iraq.

And who can now deny the quiet visible state-sponsored terrorism manifested in the barbaric incarceration and torture of innocent Muslims in virtual concentration camps of Guantanamo and who-knows-where- else.

The Prophet prophesied the present war on Islam in language that was quite ominous. He declared, for example, that:
“. . . holding on to Islam would be like holding on to hot coals”, and that “. . . a believer would be forced to flee to the mountainsides where
rain falls, and take with him some sheep and goats, in order to preserve his faith (in Islam)”. Most ominous of all was his prophecy that “. . . the nations of the world would gather against you as do hungry people feast on food”.
(Sunan Abu Daud, Musnad Ahmad)

It is in the context of the fulfillment of the Prophet’s prophecies and, in particular, the war on Islam waged by those who control power in the world, that we should understand the subject of so-called ‘Islamic terrorism’.

WAR ON TERROR IS NOT JUST A WAR ON ISLAM BUT ALSO WAR ON THE POOR

The strangest and saddest aspect of the ‘war on terror’ is that the richest nations of the world wage war on the poorest of the poor. (Afghanistan is one of the poorest countries in the world.) The master plan appears to be to use Riba (usury) to reduce to poverty and destitution all those who resist Dajjal’s rule over the world. Riba is not only the lending of money on interest that results in creditors living off the sweat of debtors, but it is also transactions based on deception that yield a profit or gain to which one is not justly entitled (i.e., a rip-off). The greatest rip-off that mankind has ever had the misfortune to experience is that which has taken place through the substitution of real money having intrinsic value (such as gold and silver) with artificial money having no intrinsic value (such as paper currency and electronic money).

Even stranger is the fact that those rich nations who wage the so-called ‘war on terror’ are themselves the perpetrators of state-sponsored terrorism, complete with torture chambers, which they mercilessly inflict upon the poor. For example, the American CIA abducted an Italian Muslim Imam who, like this writer, was critical of US military occupation of Afghanistan and Iraq. (We, scholars of Islam, eke out a very modest livlihood.) He was then spirited out of Italy to Egypt where he was shamelessly tortured by the US-supported Egyptian regime. He was eventually released because of his Italian nationality. He then responded by suing the US government, and this was an exceptional response because most scholars of Islam today cannot afford to sue anyone. The Italian government responded with mild criticism of its ally in the so-called ‘war on terror’ for that embarrassing covert operation on Italian territory that was itself an act of terrorism.

CONVENIENT TERRORISM

Another strange thing about major acts of terrorism such as those of 9/11 is that they always occur at the most opportune time to deliver significant benefit to one or the other of key players in the game whose fortunes may be sagging. And the massive propaganda offensive that usually followed in the wake of such acts of terrorism usually resulted in a reversal of fortunes for those key players.

One week before 9/11, for example, the State of Israel was roundly condemned for its oppression by the entire world gathered at the UN World Conference on Racism held in Durban. The isolation was so complete that Israel and USA walked out of the conference. One week later, after 9/11, it was the innocent Arab victims of Israeli oppression who were blamed for the act of terrorism and who were so completely demonized in the world media that they replaced Israel in that state of total isolation.

Again, just before the London attack both the UK and the US governments were losing public approval largely because of the unjust war on Iraq. That dangerous loss of public approval has now been dramatically and completely reversed. When, eventually, they run out of options for ‘convenient terrorism’ they then abandon their unpopular leaders and bring fresh new faces as leaders who would so excite people that they would forget the past.

FOUR DIFFERENT KINDS OF PEOPLE

The esteemed Shaikh and spiritual luminary of early Islam, Shaikh ‘Abd al-Qadir al-Jilani (may Allah have mercy on him), once described mankind as comprised of four kinds of people.

The first are those who have Allah Most High neither on their tongues nor in their hearts. Today’s godless and secular Euro-worldorder that has largely accepted materialism are precisely such people. They are a people who, despite intelligence and expertise, have a status equivalent to “cattle”. The Shaikh advised that, apart from inviting them to the religious way of life, believers in Allah Most High should stay away from such people.

The second are those who have Allah Most High on their tongues but not in their hearts. They are the worst and most dangerous of men. And they produce a stench that envelops those who kept their company. Believers should therefore avoid such people the way that they would avoid a plague. Yet these are the men who have today become leaders of the Muslim world, and of communities even here in Trinidad.

The third is comprised of those who have Allah Most High in their hearts but not on their tongues. They were the sincere but silent servants and friends of Allah Most High. The Shaikh advised that believers should keep their company and help and support them in whatever way possible – for such conduct would earn Allah’s pleasure and blessings.

Finally there are those who have Allah Most High both on their tongues as well as in their hearts. They are the best of all men. A man who belongs to that category would be a prince among men. I was the student of such a man. The Shaikh warned that no one should ever stand in the way of such a man to obstruct him or to wage war against him. The consequences of such conduct would be utterly disastrous.

The Anglo-American war ‘on’ terror has increasingly proved to be a ‘war on Islam’. But it is also a war ‘of’ terror that is waged by those who are clearly ‘the worst of all men’, and it has unleashed terror ultimately against ‘the best of all men’, the rightly guided scholars of Islam. The war on terror seeks to intimidate and silence them. But it does so with awesome deception by portraying the ‘worst’ of men as the ‘best’, and the ‘best’ of men as the ‘worst’. Those who are deceived, and who join in that Anglo-American war that oppresses the best of all men, would pay a truly horrible price with Allah Most High for that awesome mistake.

LAST WORD

We must heed the advice of the blessed Prophet who declared that we “should show endurance, for no time will come to you which will not be followed by one that is worse till you meet your Lord.” (Sahih Bukhari)

May I suggest, before I end, that the gentle reader revisit what I wrote in response to 9/11, i.e., ‘A Muslim Response to the Attack on America’. It was written in December 2001 while I was on tour in South Africa and Malaysia. I believe that the analysis and commentary in that essay has stood the test of time and remains valid to this remarkable day in which most Americans now reject the official explanation of 9/11. Let us pray that Allah Most Kind may protect us and our brothers, the scholars of Islam, from enemies who seek to demonize, terrorize, muzzle and silence us. Amin. Praise is due to Allah. There is no God but He!


APPENDIX 1:
The ultimate targets of the war on terror are the Holy Qur’an and Prophet Muhammad (peace be upon him)

Let us give the reader an idea of what kind of ultimate attacks we can expect.

Firstly, there are translations of the Qur’an that are incorrect and defective, and are yet in popular use. These are usually translations in European languages such as English. The translator’s mistake is usually the result of inadequate knowledge, defective methodology employed for understanding the Qur’an, or his western secular education that obstructs him from understanding a particular verse of the Qur’an. Enemies of Islam who seek to misrepresent the Qur’an then pounce upon such mistakes to derive advantage from them in their propaganda warfare on Islam. Here is an example.

The most widely read English translation of the Qur’an, that of the Cambridge University educated Abdullah Yusuf ‘Ali, gives the following translation for verse 54 of Surah al-Maidah (Surah number 5):
“Oh ye who believe! Take not the Jews and the Christians for your friends and protectors: They are but friends and protectors to each other. And he amongst you that turns to them (for friendship) is of them. Verily God guideth not a people unjust.”

The translator then went on to comment as follows:

“That is, look not to them for help and comfort. They are more likely to combine against you than to help you. And this happened more than once in the lifetime of the Apostle, and in after-ages again and again. He who associates with them and shares their counsels must be counted as of them. The trimmer loses whichever way the wheel of fortune turns.”

Muhammad Asad, the highly respected European Muslim translator of the Qur’an and distinguished scholar of Islam, translates the same verse as follows:

“O you who have attained to faith! Do not take the Jews and the Christians for your allies: they are but allies of each other – and whoever of you allies himself with them becomes, verily, one of them; behold, God does not guide such evildoers.”

Asad chose to translate the Arabic word ‘wali’ as ‘ally’ rather than ‘friend and protector’, and went on to point out in his commentary on the verse that alliance with non-Muslims is tantamount to “imitating their way of life” and such results in a believer’s “loss of moral identity”. Confusion was further compounded when he went on to declare: “However, as has been made abundantly clear in 60:7-9 (and implied in verse 57 of this surah) this prohibition of a ‘moral alliance’ with non-Muslims does not constitute an injunction against normal friendly relations with such of them as are well disposed towards Muslims. It should be borne in mind that the term ‘wali’ has several shades of meaning: ‘ally’, ‘friend’, ‘helper’, ‘protector’, etc. The choice of the particular term – and sometimes a combination of two terms – is always dependent on the context.”

In fact the verse admits all the possible meanings of the word ‘wali’ and not, as Asad would have us believe, only ‘alliance’. Hence it prohibits Muslims from turning to Jews and Christians for ‘friendship’, ‘help’, ‘protection’ and ‘alliance’.

Both translations of the verse quoted above are dangerously defective. The original Arabic text of the verse does not state: “they are but friends and protectors to each other” (Yusuf Ali), or “they are but allies of each other” (Asad). What the verse actually states is that “when Christians and Jews become friends and allies of each other then Muslims are prohibited from maintaining friendly relations or becoming allies with such Christians and such Jews (not all Christians and all Jews)”. This meaning escaped even classical commentators of the Qur’an who opined, lamentably so, that ‘some’ Christians are friends of ‘other’ Christians, and ‘some’ Jews of ‘other’ Jews, and this, presumably, explained the Qur’an’s prohibition of friendship with them.

The verse is very clear when it identifies the Christians and Jews to whom it specifically refers, namely (only) those Christians and Jews who become ‘friends’ ‘protectors’ ‘helpers’ and ‘allies’ of each other — not all Christians and not all Jews! Now since Christians and Jews were never ‘friends’ of each other this was an extraordinary statement, indeed a divine prophecy, which anticipated a future time when part of the Christian world (i.e., Euro-Christianity) and part of the Jewish world (i.e., Euro-Judaism) would become friends, helpers, allies and protectors of each other.

At the time of the revelation of the Qur’an, and for more than a thousand years after, Christians and Jews were so tied together in mutual antagonism and destructive rivalry that there was no hint that they could one day become friends and allies. After all, the Gospel itself had recorded the exclusive Jewish role in the demand for Christ’s crucifixion, and the fact that the Roman government had opposed it:
“Pilate therefore went forth again, and saith unto them, Behold I bring him forth to you, that ye may know that I find no fault in him. Then came Jesus forth, wearing the crown of thorns, and the purple robe. And Pilate saith unto them, Behold the man! When the Chief priests therefore and officers saw him, they cried out, saying, Crucify him, crucify him. Pilate saith unto them, Take ye him, and crucify him: for I find no fault in him. The Jews answered him, We have a law, and by our law he ought to die, because he made himself the son of God.”
(John, 19:4-7)

And so Christianity consistently, and quite correctly so, blamed the Jews for the ‘crucifixion of Jesus, and that created hostility between the two religious communities.

It is only in the modern age when Euro-Christianity was attacked and Europe was transformed into a secular society that the world witnessed the amazing fulfillment of the divine prophecy in this verse of the Qur’an. Euro-Christianity and Euro-Judaism joined together in a diabolical unholy alliance to conquer and rule the world, and to wage war on Islam in the process, and all of this in order to deliver the rule over the world to an imposter Euro-Jewish State of Israel – a state which they themselves created, and then seduced the oriental Jews (i.e., the Israelite Jews who are the authentic Jews) into accepting.

It is quite obvious that there would be manifest contradiction with the Qur’an itself, as well as with the example of the blessed Prophet, if we were to accept either of the two translations of the verse quoted above. This would be so because of the following:

• The Qur’an specifically permits marriage of a Muslim man to a Christian or Jewish woman (Qur’an, al-Maidah, 5:6). In such a marriage the Muslim husband is required to pay full respect to his wife’s religious beliefs and to permit her the freedom with which to practice her religion;
• The Qur’an also permits Muslims to eat Christian and Jewish food and reciprocates by allowing them to eat Muslim food (Qur’an, al-Maidah, 5:6);
• Prophet Muhammad (peace be upon him) himself advised his weakest followers, who were being severely persecuted by the pagan Arabs, to flee to Christian Abyssinia and to seek security and protection there;
• Prophet Muhammad himself entered into a political and constitutional alliance with Jews in Madina that brought into being the city-state of Madina;
• Finally the Qur’an is specific when it declares there is no prohibition on Muslims preventing them from maintaining friendly ties with any people who do not wage war on Islam and do not oppress Muslims by expelling them from their homes and their territory in which they reside (Qur’an, al-Mumtahana, 60:8). And so the verse of the Qur’an (5:54) does not prohibit Muslims from maintaining friendly relations with all Christians and Jews. Rather it prohibits friendship, and naturally so, with such Christians and Jews as are waging war on Islam and expelling Muslims (or assisting those who are doing so) from their homes and from the territory in which they reside.

What this defective translation of the verse does is to obstruct the development of fraternal ties and of mutual support amongst Christians and Muslims in particular. The Qur’an is quite explicit when it anticipates a time when Jews are going to be the most hostile of all peoples to Islam. At that time, says the Qur’an, there would be Christians who would be your friends:
“Thou wilt surely find that, of all people, the most hostile to those who believe (i.e., in this Qur’an) would be the Jews, as well as those who ascribe divinity to aught beside Allah (such as the worship of idols) and thou wilt surely find that, of all people, they who say: ‘Behold, we are Christians’ come closest to feeling affection for those who believe (in this Qur’an): this is so because there are priests and monks among them and because they are not given to arrogance.”
(Qur’an, al-Maidah, 5:82)

Again, the above does not constitute an indictment of all Jews. Rather it is applicable to those Jews who wage war on Islam and who expel Muslims from their homes (as has occurred in the Holy Land).

There are numerous verses of the Qur’an such as the one quoted above that have been defectively or inadequately translated. As a consequence enemies of Islam find it convenient to exploit them to advantage. Another important example of the kind of attack we can expect on the person of Prophet Muhammad himself as the war on Islam climaxes is the matter of his marriage with Aisha (may Allah be pleased with her). Fabricated Ahadith on this matter have crept into even the most reliable collection of Hadith, i.e. the Sahih of Imam al-Bukhari. The cunning enemies, who have guidance from the evil mastermind himself, i.e., Dajjal the false Messiah, are already using fabricated Ahadith to wage war on Islam. There are Ahadith in Sahih Bukhari that declare that Prophet Muhammad married Aisha (radiallahu ‘anha) when she was six years of age and consummated the marriage when she was nine. We seek refuge with Allah Most High from such falsehood.

The fact is that there was no need for a marriage ceremony since Allah Himself chose her as a wife for the Prophet:

Narrated ‘Aisha: Allah’s Apostle said (to me), “You have been shown to me twice in (my) dreams. A man was carrying you in a silken cloth and said to me, ‘This is your wife.’ I uncovered it; and behold, it was you. I said to myself, ‘If this dream is from Allah, He will cause it to come true.’” (Sahih Bukhari)

And so it is false to say that the Prophet took a decision to marry her when she was six years of age. He did not. Secondly, no marriage ceremony could have taken place at the age of six since a marriage contract with a girl aged six would be invalid. Why so? This is so because a (virgin) woman in particular (as well as any other woman in general) cannot be married against her will and she cannot give her consent at an age when her evidence would be legally inadmissible. Even if the argument is raised that a marriage can be contracted with a six-year-old girl but with the proviso that she has the option to either confirm or reject the marriage when she reaches the age of puberty, our response would be that such a contract cannot be described as a marriage. Rather it represents an offer or proposal of marriage that can only be accepted at the time when the girl has reached the age of puberty.

After the news was communicated in the dream that Allah Most High had chosen her as a wife for the Prophet, she remained with her parents until she reached the age of puberty. Sometime thereafter she was taken to live with the Prophet as his wife and it was at that time that the marriage was consummated. There can be absolutely no objections to such consummation of a marriage on the part of believers who worship the One God since He, Allah, Himself waited until Mary had reached that age, i.e., the age of puberty, and then sometime after that He caused her to experience the immaculate conception.

All that now remains is for us to do is to demonstrate that girls in Arabia never reached puberty in normal circumstances at the age of nine, and that there is no evidence to support the view that this (the case of the blessed mother of the believers) was an abnormal case of early puberty. That would be sufficient to invalidate or, at least, to cast grave doubt on the authenticity of those Ahadith.