18 April 2010

Sekitar penamaan calon Hulu Selangor (2)

3 Jamadil Awwal 1431H.3 ulasan:

Awanama berkata...

SALAM,
SALAM,
WAHAI PENEROKA-PENEROKA FELDA DI HULU SELANGOR, UNDILAH DATUK ZAID IBRAHIM CALON PAKATAN RAKYAT, SEORANG PEGUAM YG BERPRINSIP DAN TAHU DENYUT NADI RAKYAT, DIA PASTINYA AKAN BERADA DIBARISAN DEPAN JIKA ANDA SEMUA MENGHADAPI MASALAH DI MASA HADAPAN BERKAITAN DENGAN UNDANG-UNDANG TANAH DAN JIKA UMNO/BN BERTINDAK INGIN MENIPU TANAH ANDA... SEBAGAIMANA YG BERLAKU DI FELDA-FELDA/TANAH ORG2 MELAYU DI JOHOR...TANAH DI AMBIL TANPA PAMPASAN, ORG2 MELAYU TERPAKSA LARI KE HUTAN, PEMIMPIN-PEMIMPIN UMNO ENTAH KEMANA, TAK NAMPAK BATANG HIDUNG... BILA ANDA MEMILIH UMNO/BN/MIC DAN APABILA ANDA ADA MASALAH, MEREKA (BN) AKAN LEPAS TANGAN DAN BIAR KAN ANDA TERKONTANG-KANTING...MEREKA HANYA PENTINGKAN DIRI SENDIRI POKET MEREKA SAHAJA, PILIHANRAYA UMUM NANTI BARU MEREKA MENAMPAKKAN MUKA BERSAMA 1000 JANJI.

DGN ITU UNDILAH PAKATAN RAKYAT DENGAN MEMILIH DATUK ZAID IBRAHIM ("AKU PUN MELAYU" ) CALON PARTI KEADILAN RAKYAT SEMOGA NASIB ORANG-ORANG MELAYU (PENEROKA FELDA), CINA, INDIA DAN ORG2 ASLI TERBELA INSYA'ALLAH, AMEEN YA RABBAL ALAMEEN.

Malaysiakuini berkata...

Hidup adalah Perjuangan...

Menegak kalimah Allah!

Awanama berkata...

kepada pakatan rakyat, terutama petugas2 Pas yg tlh sedaya upaya mencurah tenaga di setiap pilihanraya kecil spnjg 2009(wpon dikhianati oleh YB yg melompat), pasakkan dalam hati, kita berjuang kerana Allah..jika hati terasa lemah, akalmu pula meragui matlamat pjuangan, ingatlah kembali 'doa rabitah' yg kita baca bersama dgn sepenuh pgharapan kpdNYA setiap kali solat bjemaah..moga tautan hati kita semakin utuh, dan keyakinan kita kepda pjuangan ini kerna Allah semakin mekar..bukankah doa adalah senjata 'padu' kita setelah usaha kita galas di bahu bsama taklifan amanah?yakinlah wahai sahabat sepjuangan.. antara dua pasti terjadi , Menang atau SYAHID..moga ALLAH mmberkati segala usaha kita..