17 April 2009

Majlis Kesyukuran kemenangan Bukit Gantang.

PAS Negeri Perak akan menganjurkan Majlis Kesyukuran bagi meraikan kemenangan calon PAS Dato' Seri Hj Nizar Jamaluddin dalam PRK Bk. Gantang baru-baru ini. Majlis tersebut akan diadakan pada 19hb April 2009 di Simpang, Jalan Kuala Kangsar, Taiping. Demikian kenyataan rasmi seperti yang disiarkan dalam blog Ketua Penerangan PAS Perak, Ust. misbahul Munir Hj. Masduki.

Menurutnya lagi majlis jamuan akan bermula dari jam 12.00 tengahari hingga 04.00 petang. Semua penyokong Pakatan Rakyat seluruh negara dijemput hadir beramai-ramai. Pada sebelah malamnya di tempat yang sama Ceramah Perdana akan turut diadakan yang akan dihadiri YB Datuk Seri Tuan Guru Hj Abdul Hadi Awang, YAB Dato' Seri Hj Nizar Jamaluddin, YB Lim Guan Eng, YB Azmin Ali dan beberapa pimpinan PR negeri. Ceramah akan bermula jam 9.00 malam.

1 ulasan:

IRON MASK berkata...

salam...drs....saya tanya kawan kawan dari pas tg piandang, batu 5 dan titi serong....ramai yg tak tau pasal majlis kenduri ni....buat la banner skit utk bagitau...yg simple simple dah ler....tak pun buat jer nota dgn kertas A4....bagi setiap cawangan kat parit buntar....