16 Mei 2013

Gambar ribuan rakyat hadir himpunan Blackout 505 di Ulu Tiram, Johor

6 Rejab 1434 H. [MOD] -


MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH...LAWAN TETAP LAWAN....SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT....KALAU TAKUT PADA RISIKO JANGAN BERBICARA MENGENAI PERJUANGAN

Lokasi asal Dataran Bandaraya Johor Bahru... terpaksa berpindah tempat atas nasihat dan pandangan Polis Johor kerana tempat asal itu kepunyaan Kerajaan Negeri lagi pun Pegawai Daerah Johor Bahru tak izinkan.

Berpindah lokasi di minit-minit terakhir ke Depan Pejabat Parti KeADILan Rakyat, Jalan Beladau 19, Taman Puteri Wangsa Ulu Tiram, Johor.

Notis dihebahkan kepada rakyat sekadar tak sampai 2 hari.. Itu pun buat di internet melalui laman sosial , twitter dan blog saja.

Ingatkan sudah pastilah hambar sambutan yang diberikan..Alangkah terkejutnya beb!!!.. Masih ribuan juga yang datang walaupun hujan turun agak lebat juga.

Nampaknya rakyat masih lagi bersemangat tinggi segar lagi bugar untuk menuntut agar SPR bersikap adil, bersih dan telus dalam mengendalikan pilihanraya.

Malam yang penuh bermakna bagi rakyat Johor kerana kini Johor sudah hilang label dan takhta sebagai negeri UMNO paling kuat di dunia.

Malam tadi PR telah mengumpulkan beberapa pemimpin agungnya seperti DSAI, Lim Kit Siang, Dr Hatta Ramli dan Chua Jui Meng.

Tabik spring paling melantun kepada PDRM Johor kerana memberikan kerjasama yang amat rapat kepada penganjur... Setakat ini PDRM Johor adalah yang paling profesional dalam menghadapi Himpunan Rakyat Black out 505..

Harakahdaily/-

1 ulasan:

Awanama berkata...

hahaha......rakyat johor?????kami tolak perhimpunan BLACKOUT lah......yang datang ni ntah dari mana.....GENG ROKET JE LEBIH......x sedar....NEGERI KAMI TIDAK BLACKOUT......apa pasai ROKET BYK NAIK...BLACKOUT KE???????puiiiii.......SPR salah kira ke........