08 Mei 2009

Speaker berulang kali arah speaker haram keluar dewan

Ganesan di kerusi ADUN dengan jubah Speaker haramnya

Speaker sivakumar disabotaj kerana sejak tadi pembesar suaranya ditutup oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Selain itu dia berulang kali menghalau keluar tanpa pembesar suara, supaya Ganesan keluar dari dewan.

21 ulasan:

Awanama berkata...

SALAM..YB,minta semua YB baca zikir YA KABIR& AYAT SERIBU DINAR sebanyak-banyaknya!yakin dengan kuasa Allah!keajaiban PASti akan berlaku!!sampaikan pada semua Yb!

Awanama berkata...

Gantung je ganesan tu..

Awanama berkata...

this clearly shows how BN misusing govt michinaries for their power greedyness

math

Awanama berkata...

Meletihkan layan BN ni...

Awanama berkata...

salam perjuangan..
YB..bgtau kat speaker..xguna asyik duk halau je..
teruskan agenda PR,jangan layan MB mamak tu...

Unknown berkata...

makesure speaker duduk dikerusi...
semua adun pakatan rakyat jgn keluar..selagi adun bn ada dlm dewan..
bersidang...mcm biasa.. buat usul kutuk tindakan mb zamry pecat speaker...mcm gengster

Botak Kuala Kurau berkata...

halau jangan tak halau...

Sivaji Da Boss berkata...

penin aku dorg nie..makin tinggi jawatan, otak makin bodoh....terlebih makan kuah dal mamak zambri kot...MB Perak Mahkamah nk putuskan Isnin nie, so pehal lak bersidang hrini & MB Haram yang iringin Sultan??? penin3...

Awanama berkata...

Dah ada pulak.. mamat pemuda umno buat report polis sbb Siva halau zamry & gang keluar dewan. Contempt of court katanya..

TpK berkata...

Saya rasa penyokong PR yg ada kat dalam dewan patut pergi ambik ahli control room yg boleh control mic tu. Baru ada akai!!Jgn mengalah.

Awanama berkata...

bn tak takut hukuman allah ker....dlm dunia ni kita bukan hidup selamanye...percaya alam akhirat nnti..kena gigit semut dah sakit, ni lg hukuman dr ALLAH...BN jgn lah membuat kejahatan lagi....bertaubat lah...kalo membuat dosa dgn ALLAH boleh taubat nasuha, kalo berdosa dgn manusia, jgn harap nak masuk syurga...slagi org x maaf kan.....

Awanama berkata...

DRS.NIZAR...I WILL ALWAYS SUPPORT U...INNALLAHAMA'ASSOBIRIIN...TAKBIIR!!
ISMAIL,BATU PAHAT

Unknown berkata...

dapatkan pa system utk speaker skrg..urgent !!

SOS

Awanama berkata...

TERUSKAN KERJA BAIK INI YB.
JANGAN UNDUR. PUAK BN SAT LAGI, BILA DAH LAPAR, PASTI LARI BALIK HABIS.
KITA TUNGGU PRIHATIN DYMM TUANKU SULTAN AZLAN.
TERIMA AJA PEMBUBARAN DUN.
DAN BN GUNALAH PA JUGA CARA UNTUK MENANG DALAM PILIHANRAYA.

Awanama berkata...

YB Mohon dibuatkan USUL BUBAR DUN PERAK.

Speaker haram, 6 exco dan 3 katak = 10 org tidak dikira undi mereka sebab ingkar perintah speaker..

Majoriti PR akan menang!

Teruskan usaha, sama2 doakan BN hancur dihempap dewan

Awanama berkata...

tarik jerr baju ngan tangan speaker haram ganasan tue.... tendang terus keluar dari dewan...

dia pun bkn ada kuasa sgt dlm dewan...

dah la kalah.... sepatutnya x perlu ada dia dlm dewan...

TpK berkata...

Ada loud hailer tak kat dalam control room ke kat mane ke? Org dalam penyokong PR patut bagi loud hailer kat YB Siva, baru cun!!

Awanama berkata...

cepat bwat usul... bubar dun perak sekarang...

6 exco ngan 3 ekor katak tue x diterima...

pastu bagi terus bagi usul pada raja nazrin...

dia kan dekat jer kat bangunan tue.....

speaker sivakumar ada kuasa....

Awanama berkata...

Pak Dogo.

apa berlaku lah pada negeri perak ni.

klaau dapat mb baru muka bijak sikit takpa.

ini muka macam tu, tak ada kredibiliti langsung.

bandingkan dgn rupa dan personaliti mb nizar.. jauh langit dan bumi.

haih lah bn.. nak berkuasa pun, pilih2 sikitlah. cari yg muka bijak sikit.. bukan muka penipu berkilat.

Awanama berkata...

Apa la nk dihairan dengan puak-puak Zamry,muka Zamry pun dah macam lanun Somalia,perangai pun lebih kurang sama dengan puak-puak lanun Somalia.

Lanun Somalia rompak tengah laut,lanun-lanun Zamry rompak negeri.Advanced!

Awanama berkata...

saya ada soalan, boleh ka bukan ADUN jadik speaker?