08 Mei 2009

Ganesesan sedang meneruskan Sidang Haram.

Ganesan cuba merampas kuasa Speaker...lucu

Sidang Haram Sedang berlangsung

Ganesan sedang mengendalikan beberapa usul berikutnya dengan mengumumkan usul perlantikan Jawatan Kuasa Dewan yang baru sesuai dengan peraturan tetap dewan negeri.

Keadaan menarik ini saya umumkan sebagai sidang "Bawah Syiling". Sidang kebudak-budakan dan macam lakonan itu disaksikan oleh seluruh dunia dan mencemarkan demikrasi.

Lucu, aneh, tapi benar...

14 ulasan:

Awanama berkata...

org2 be-end dah mula naik tocang....

jgn kasi muka kat diorg nie...

speaker sivakumar...

halau diorg...

panggil pengawal dewan... halau diorg...

Awanama berkata...

bongok tul puak haram BN ni

Awanama berkata...

Boikot sidang DUN sampe next PRU.

Awanama berkata...

india juga yang dipilih diorg...

aritu nak sgt melayu...

melayu taik kucing...

penipu...

haram jadah....

zombi dan suku sakatnya penipu...
ota mamak betui si zombi nie...

Awanama berkata...

mana mana ADUN PR, sila bagi mike anda kepada SIVA

ShahrulMd berkata...

YB, teruskan perjuangan...

penhijau berkata...

SO ADUN PAKATAN, apa lagi don't let them control the sidang.,, buat sidang la,, lawan balik jgn saksi,,atau terus boikot ja,daripada duduk tengok sidang haram

Awanama berkata...

kasi penerajang ja sapa2 yg ketegaq tuuu....

Awanama berkata...

jangan biar berterusan, halau mereka keluar, gunakan segala kuasa standing order yang ada. UBN kau tunggu PRU13.

Awanama berkata...

macammana deme boleh buat macam tu. hjalang saje deme tu.

Awanama berkata...

live feed nih..sampai taip pun tak betul..hehe..anyway, Go Go Pakatan!!

Jebat berkata...

No setreat no surrender

Jebat berkata...

No retreat no surrender

PERAKIAN berkata...

ASK SIVA TO BRING HIS OWN LOUDSPEAKER.... THIS IS THE ONLY WAY...